VT Wonen & Design beurs

september 28, 2016

Ik zeg het elk jaar weer, het moet wel héél leuk zijn dat ik er zó vroeg (5.00 uur) voor op moet staan! En weet je, dat is het ook elke keer weer! Ook dit jaar kregen we, het bloggersteam van ShowHome.nl, weer een uitnodiging om een hele dag live te komen bloggen vanaf de VT Wonen & Design beurs!

Speciaal voor die gelegenheid is er een nieuw kaartje ontworpen. Een ansichtkaartje, woongerelateerd natuurlijk, dat je kunt versturen of gewoon leuk in je huis kunt neerzetten….voor de gezelligheid. Gezelligheid zal er morgen ook zeker weer zijn! Elk jaar lopen er mensen af en aan, mensen die we al eerder hebben mogen ontmoeten maar ook mensen die we alleen van Social Media kennen. Dat is zó bijzonder, je hebt meteen een klik en geloof me….gekletst dat er wordt!

Als je dus morgen ook naar de ‘woonbeurs’ gaat, kom je dan even aan? Vertel je me wat je gezien hebt en wat ik beslist ook even moet gaan zien? Ieder van ons zal een gedeelte van de beurs proberen te verslaan maar hee…..je mist toch altijd wel wat he! Zou het superleuk vinden als je even kwam ‘buurten’. Kun je meteen eens álle gezichten achter ShowHome.nl zien en ik zeg je……je zult opkijken…. *zegtniksmeer*.

Vorig jaar zag ik o.a. dit….

Kan ik je nog verleiden tot een rondje "woonbeurs"?
Kan ik je nog verleiden tot een rondje "woonbeurs"?
Kan ik je nog verleiden tot een rondje "woonbeurs"?
Kan ik je nog verleiden tot een rondje "woonbeurs"?
Kan ik je nog verleiden tot een rondje "woonbeurs"?
De beelden die er al op de diverse social media kanalen te zien zijn beloven weer heel veel moois voor de dag van morgen! Kun je er niet bijzijn dat kan ik je adviseren de website van ShowHome.nl in de gaten te houden , er komt een bulk aan wooninspiratie voorbij. Dus dat!
Tot morgen?

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Anoniem

  Tot morgen!
  Groetjes Hetty (Stoeruh Zaken )

  september 28, 2016 at 7:00 pm Reply
 • Elvera - elv's

  Ja gezellig!!! tot morgen 😉

  september 28, 2016 at 8:30 pm Reply
 • lia

  Fijne dag. Ik sla dit jaar over.

  september 28, 2016 at 9:18 pm Reply
 • Judith

  Vorig jaar kwam ik gezellig bij jullie buurten, maar dit jaar geen woonbeurs voor mij! Hopelijk ben jij weer met een bol vol inspiratie huiswaarts gegaan.

  Fijne zondag

  oktober 2, 2016 at 8:44 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.