studentenkamer inrichten

Studentenkamer maar dan anders

november 22, 2020

Goedkoper ook 😉. In verband met ….nou ja, je weet wel, worden er voor de eerstejaars studenten slechts één keer per week colleges op de uni gegeven. De rest kun je allemaal online volgen. Nou was onze student toch al niet van plan op kamers te gaan omdat de reistijd prima te doen is maar toch….het contact met de andere (nieuwe) studenten is ook wel héél belangrijk toch? Dat valt dit keer allemaal weg en dan rest je niks anders dan je eigen kamer, dag in dag uit. Tijd dus om haar kamer even flink op te knappen. Een transformatie van een meidenkamer naar een studentenkamer, maar dan anders 😉.

Slaapkamer wordt mini woonruimte

We hebben het afgelopen jaar flink wat moeten schipperen met de ruimte in huis. Iedereen moest een eigen plekje krijgen om te werken of te studeren. We houden van elkaar maar even zónder elkaar kunnen werken is toch ook wel prettig! Zeker als er diverse zoomcalls of hoorcolleges gevoerd en gevolgd moeten worden. We hebben geprobeerd om zo leuk mogelijk met de beschikbare ruimtes om te gaan zodat de sfeer ook nog een beetje inspireert als je er bezig bent. De dames studenten waren dan ook wel te porren voor een aantal nieuwe posters voor aan hun muur toen er weer een mailtje van Posterstore.nl kwam. Wat heel tof is om te zien is dat ze elk voor een eigen sfeertje kozen, iedereen vindt immers wat anders mooi en zo kunnen ze van hun ‘studentenkamer’ ook gewoon écht hun eigen plek maken. De een koos voor Zwart-Wit posters en de andere dame voor Architectuur posters want (and I quote) ‘als ik dan niet kan reizen dan hang ik de mooie gebouwen wel aan m’n muur’.

#doeslief

M’n moederhart piepte wel een beetje hoor want ondanks dat beide jongelingen het ontzettend goed doen thuis en met hun studie vind ik het ook voor hen enorm sneu dat er zo weinig kan en mag. Iedereen begrijpt het hoe, wat en waarom maar er wordt nogal eens laatdunkend over de student in het algemeen gedacht. Ze zouden niet minder vaak buiten komen dan normaal volgens velen….. waarmee er in mijn ogen te generaliserend wordt gedacht. #doeslief Maar goed, da’s een andere discussie 😉. Project Slaapkamer wordt mini woonruimte in full swing en we kunnen alvast wat laten zien.

Duurzaam geprinte posters

Zelf kunnen en zullen ze hun collectie posters zeker aan gaan vullen want keuze is er genoeg! Tof ook dat de posters van zeer hoge kwaliteit zijn en op de meest duurzame manier geprint worden. Die ‘waardes’ fluister ik heb natuurlijk al van jongs af aan in en ze zien er zeker het belang inmiddels van in.

Posters met korting

Heb jij misschien ook studenten in huis of zelfs buitenshuis die hun studentenkamer willen opknappen, of pubers die veel tijd op hún kamer doorbrengen? Zoek je nog leuke decembercadeautjes? Je kunt posters met korting bestellen bij Posterstore.nl als je de code eenkleinstukjevanmij35 gebruikt. Je krijgt dan maar liefst 35% korting op alle posters en lijsten (met uitzondering van de categorie Selection). De code is geldig tot en met 20 december 2020.

En joh, neem er zelf ook een! Een andere poster aan de muur kan de sfeer meteen opkrikken. We zitten zo veel thuis dat we best eens wat willen veranderen toch?

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.