eetkamertafel

Stoere eettafel het middelpunt van het huis

december 8, 2020

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, wij werken/studeren nog steeds netjes met z’n vieren vanuit thuis. Dat vraagt niet alleen soms wat van ons als mensen maar ook van de ruimte in ons huis. Eerder vertelde ik al dat we niet zo groot wonen, dat iedereen ernstig behoefte had aan een eigen plekje. Hoe gezellig ook, elke dag samen rond de eettafel werkt op lange termijn niet helemaal lekker. Nu meer dan ooit ben ik blij met onze royale eetkamertafel die ruimte biedt aan iedereen en waaraan alles gewoon gedaan kan en mag worden. Eens te meer realiseren we ons dat het middelpunt van het huis vaak de eettafel is. Een meubelstuk dat je gewoon niet moet onderschatten in zijn waarde. Een meubelstuk dat jaren meegaat, als je goed kiest, en dat een pronkstuk kan zijn. Een stoere eettafel takes you a long way!

Robuust en solide – een stoere eettafel die tegen een stootje kan

Natuurlijke materialen en een ongedwongen sfeer. Dát is waar veel mensen naar op zoek zijn. Een huis waar geleefd mag en kan worden, waar de meubels gebruikt mogen worden en waar elke kras op tafel een nieuwe herinnering is. Ik geloof je meteen als je zegt dat je zuinig bent op je spullen maar zo’n tafel, die moet tegen een stootje kunnen. Geen zin om elke keer allerlei kleedjes te moeten gebruiken tegen de krassen en zeker geen zin de zenuwen te krijgen als er iemand haar tas op tafel plant. Onze eikenhouten eettafel hebben we al een tijdje en die kan ook zeker nog een flink aantal jaren mee. Een boomstam tafel maar dan net wat anders 😉. De moderne houten tafels hebben stalen onderstellen en zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar. Afmetingen op verzoek en of je nou kiest voor een ronde boomstam tafel of een langwerpige, stoer, robuust en solide zijn ze! Uitnodigend om met veel mensen gezellig omheen te zitten, borrelen, kletsen, je weet wel…

Nou zijn onze kids al volwassen en zitten we regelmatig met z’n tweetjes aan tafel. Toch zou ik onze grote eettafel niet willen ruilen voor een kleiner model, wel voor een nóg grotere (en misschien zelfs wel nóg stoerdere….) omdat ik het zó gezellig vind én graag 1001 dingen tegelijk doe? Ik merk dat ik de laatste maanden ernstig behoefte heb aan change of scenery 😉….en al is dat dan maar het andere uiteinde van de tafel….

Hoe zit jij?

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.