Zomer 2017, de stijlvolle BOHO-collectie van Tine K Home

juni 9, 2017

Typisch, als het regent (zoals nu) mijmeren we over zonnige droge dagen en plekjes in de zon. We kijken zuchtend naar onze tuin en hopen er snel weer in onze favoriete loungestoel te kunnen ploffen. Als het warm is……verlangen we naar zwembad, zee, verfrissende drankjes…..water dus. Althans…zo werkt het bij mij wel en dit keer (en geloof me, heus niet alleen dit keer) is de oneliner van mijn jongste aan mijn adres waar: ‘jij bent raar’! :)…kind…ik zou niet anders willen! Anyway..het regent, nog zeven weken totdat ik vakantie heb en alles is nat, grijs en van een zomer- of vakantiegevoel is in de verste verte geen sprake! Of eigenlijk….wás….geen sprake. (bijna) Zomer 2017, de stijlvolle BOHO-collectie van Tine K Home does the trick!

Scandinavisch wonen met een twist

Elk jaar komen er twee nieuwe collecties van Tine K Home en ze proberen elke nieuwe collectie aan te laten sluiten bij de voorgaande. Fijn voor de consument want zo kun je je stijl elke keer weer aanvullen, groeit je interieur als het ware. Je hoeft niet elke keer oude spullen weg te doen omdat er dan zgn. weer een nieuwe trend is. Tine K Home heeft een eigen ‘smoel’ en is in veel woonstijlen te integreren. Hun stijl is een combinatie van stijlvolle eenvoud met een vleugje BOHO maar de Scandinavische roots herken je er ook wel in. Scandinavisch wonen met een twist zeg maar. Invloeden van over de hele wereld worden gebruikt om die herkenbare ‘Tinekhome-look’ te creëren. De collectie is inmiddels zó groot, zelfs kledingstukken van mooi katoen kun je in de Lente/Zomer collectie 2017 vinden.

 

Interieur met een rustieke look

Elegant, eenvoudig, bohémien, werelds, handgemaakt, puur, zacht, vergrijsd…..allemaal aspecten die je zeker zult herkennen in het werk van Huize K. De foto’s die het merk zelf maakt en laat zien zijn natuurlijk het toonbeeld van perfectie en zijn bedoeld om ons te verleiden maar ook als je níet meteen je hele huis tot Tine K Home lookalike omdoopt kun je het stijltje wél zelf ook realiseren. Als je al kiest voor natuurlijke materialen en dito kleuren kom je al een heel eind. Laat je ínspireren, ga niet kópiëren. Gevlochten manden, linnen kussens, houten ornamenten, glas met een gerookt tintje, decoratie van landen ver van hier…….je zult zien dat je als snel een interieur met een rustieke look krijgt. Niet te netjes en te strak, minimale hoogglans en maximale ongedwongenheid.

*kijktnaarbuiten* ….het regent nog……mijmer je nog even mee?

 

Meer informatie én mooie foto’s via Tinekhome.com of in NL My Home Shopping

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.