Simpele kerstkrans

december 11, 2016

Je hebt er vast wel ergens een plekje voor! Het mooiste is hij denk ik als hij ergens los in de ruimte kan hangen. Ik moest ‘m (helaas)  tegen de muur hangen want anders moest er een haakje in het plafond en dát heb gewoon maar niet aan manlief voorgesteld 😉 .

Een hele simpele kerstkrans, binnen een paar minuten ben je klaar. Tenzij je natuurlijk nog meer groen zou willen toevoegen, dan ben je iets langer bezig om dat goed vast te zetten zodat het niet steeds draait en door de zwaartekracht ónder je ring komt te hangen. Ik haalde de ijzeren ring, het kaarsklemmetje, de kerstboomkaarsjes, de slinger met goudkleurige rondjes en de kerstbal van papier maché bij Dille & Kamille (om precies te zijn bestelde ik dat online omdat er hier geen D&K in de buurt is. Net zo makkelijk hoor want je hebt het de volgende dag al in huis).

kerstkrans maken

Ik ben er het hele huis mee rondgegaan want zoals gezegd, hij staat overal heel erg leuk! Als ík mocht kiezen zou ik er meerdere maken en die aan een stoere plank bevestigen en díe dan weer als een soort ‘kroonluchter’ boven de salontafel tegen het plafond bevestigen. Maar ja, dáár hangt al een lamp en ík woon hier niet alleen 😉 maar misschien is het een tip voor jou?

 

X

PS: je kunt nog tot middernacht gebruik maken van die toffe kortingscode waarmee je maar liefst 70 euro kunt besparen op een handgemaakte lerentas!

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Jessica

    Leuk gedaan! 😀 Lijkt me leuk om er een paar boven de eettafel te hangen met kerst.

    december 13, 2016 at 9:49 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.