poster marrakech architectuur

Plannen maken en een fotowand – zomer 2021 en een flashback

juni 25, 2021

‘Waar ga je heen, wat zijn je plannen, wat kan en mag er allemaal?’ De vibe is gelukkig anders dan een tijdje geleden want toen was het dagelijkse praatje (waar je ook maar kwam!) voornamelijk gericht op wat er allemaal niét mocht en kon. Zomervakantie 2021, plannen maken…of niet? Heb jij al een plan de campagne of ga je, net als ik, zien waar de zomer je brengt? Zomerse sferen heersen er in élk geval op de fotowand bij mijn dochters in de slaapkamer…..

Zomervakantie 2021

Juni 2021, een kleine 8 maanden nadat ik schreef dat het voor eerstejaars studenten (ook) best een beetje een uitdagend jaar was. Dat ‘nieuwelingen’ het moesten doen met een dag per week naar college en verder thuis hun ‘mojo’ & ‘why’ maar moesten zien vast te houden. We deden er alles aan om de sfeer in het ‘studentenkamer maar dan anders’ maar een beetje UP te houden. Eigenlijk is ze sinds die tijd in totaal misschien nog bij een college geweest, de rest ging allemaal online. Best heel lastig but she did it! Voor het volgende collegejaar ziet het er allemaal wel weer iets anders uit maar eerst is er zomervakantie 2021 en ze maakt (elke dag andere) plannen! Inmiddels is haar fotowand enorm uitgebreid en hangen er ook een aantal nieuwe posters. Beide dochters doken weer in het enorme aanbod van Poster Store want dat is de vorige keer enorm goed bevallen. De zeer uitgebreide collectie posters met onderverdeling in diverse stijlen zorgde er ook dit keer voor dat ze niet binnen een uur klaar waren. Ik snap dat wel! Ik bedoel, heb je de diverse thema’s gezien? Van natuur naar architectuur en van fotografie naar illustraties & abstract. Keuzes keuzes! Eenmaal gekozen wilden ze toch nog even de volgende dinsdag afwachten want elke week worden er op die dag nieuwe items toegvoegd…..nóg meer keuze dus.

ze staan nog in de hal onder de kapstok, op weg naar boven…..herken je dat? 🙂

Duurzame keuzes

Ik vind het leuk om dit soort samenwerkingen met m’n dochters te delen, zeker als er meteen ook duurzame keuzes gemaakt kunnen worden. Poster Store, zo’n shop tjokvol papieren wanddecoratie, heeft hoge duurzaamheidsstandaarden. Dat betekent dat ze niet alleen zorgen voor korte transportroutes en slimme logistiek maar óók dat het papier (van hoge kwaliteit) een ecolabel volgens ISO certificering heeft. Dát krijg je niet zomaar, het kan je als consument net de bevestiging geven als je aanbieders van posters naast elkaar legt. I love it, mijn dochters weten dat. Waar mogelijk kiezen we zo bewust mogelijk zonder aan woongenot/leefbaarheid in te leveren. Een fotowand met de mooiste posters, die je regelmatig kunt wisselen, is iets waar de meiden blij van worden.

Kortingscode voor je eigen fotomuur – posters met korting!

Natuurlijk, voor jullie is er ook wat 😉. Als jij bijvoorbeeld net als ik waarschijnlijk nog even niet naar het buitenland gaat kun je mooie oorden wél al aan je muur hangen. Hang deze zomer je eigen muur vol met posters van steden die je nog wil gaan bezoeken of landschappen waarbij je kunt wegdromen. Liever een toffe zwart-wit poster of een grappige quote aan de muur? Leef je uit en gebruik de kortingscode 35.lynda . Krijg 35% korting op alle posters (alleen niet uit de collectie ‘selection’). Je hebt de tijd tm 25.7.2021 om te kiezen want tot dan is de code geldig! Nodigt uit om een nieuwe wanddecoratie aan je muur te hangen toch? Of om de kamers van je kinderen even lekker op te frissen met wat nieuwe ‘wall-art’. Ik? Er bleef uiteindelijk nog wel ruimte voor mij over om een stedenposter van Parijs (natuurlijk!) mee te bestellen…..lucky me 😉.

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.