Na de kerstboom

december 20, 2016

Kerstmis moet nog komen maar er zíjn mensen die al die kerstversiering alweer moe zijn, die niet kunnen wachten tot de kerstboom en al zijn bijbehorende versierselen weer het huis uit kunnen. Niet zijnde ik, laat dat duidelijk zijn, twee januari is vroeg genoeg :).

Toch is het niet zo gek om nu al een beetje rond te kijken naar iets wat je ‘na de kerstboom’ op wilt hangen of neer wilt zetten want elk jaar weer, hoe het kan…vraag het me niet, voelt het ook bij mij ‘na de boom’ een soort van kaal. Ineens is er weer ruimte(heerlijk) maar ondanks dat alle vertrouwde spulletjes weer op hun plek staan voelt het ‘kaal’. Een nieuw jaar vraagt daarbij, als je het mij vraagt 🙂 , ook altijd om wat nieuws. Heerlijk het nieuwe jaar beginnen met een lekkere boost voor je interieur. Veel is daar niet voor nodig. Een poster doet bijvoorbeeld al wonderen. Ik deed wat voorwerk en bestelde deze poster bij Viamartine. Na lang dubben overigens want in de ‘winterserie’ heeft ze drie prachtige posters.

poster viamartine

Hij hangt voor nu even in de slaapkamer maar zoals gezegd, in januari mag hij naar beneden.

Als je liever iets strakkers hebt, kleur en dieren leuker vind moet je eens naar deze posters met geometrische dierenprints kijken!geometric-wildlife-postercollectie-poster-olifant-1

geometric-wildlife-postercollectie-poster-edelhert geometric-wildlife-postercollectie-poster-konijn geometric-wildlife-postercollectie-poster-panda

De geometrische ‘wildlife’ posters zijn nieuw in de collectie van Tinkle & Cherry . In welke ruimte in huis je er ook een hangt, je zult er elke keer weer vrolijk van worden. Wat zijn ze mooi. Ook kinderen zullen ze leuk vinden. Een poster met een panda of konijn voor de kinderkamer zal zeker met open armen ontvangen worden.

Eerst maar eens flink genieten van die boom!

X

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.