Tijd voor tuinsets en mínstens tien zonuren!

maart 21, 2017

Ik blijf stug vasthouden aan 21 maart. De meteorologen begonnen al op 1 maart met hun lente, gisteren zou het dan ‘officieel’ het begin zijn van de lente maar ik (zei de gek) leerde toch echt op school dat de lente op 21 maart begint. Dus dat. Het is lente! Tijd voor meer tuinplannen, leuke tuinsets en minstens tien zonuren…..per dag!

Leuke tuinsets voor de hele familie

Nadat we ons eerst een tijdje hebben gericht op plekken in de tuin waar we willen zitten (in de schaduw) wordt het nu tijd voor de volgende stap. We hebben al jaren zo’n houten picknickbank/tafel, heel gezellig maar weinig flexibel. Qua comfort stelt het niks voor, ik sleep kussens van hot naar her om een houten k*nt tegen te gaan. Bijkomend ‘gedoetje’  is dat je steeds over de bank heen moet stappen om te kunnen gaan zitten. Opa’s en oma’s blijven liever binnen daardoor.

leuke tuinsets

Tuinmeubels kiezen

Als je me een beetje kent…….keuzes maken in zo een dingetje bij mij…..er is zo ontzettend veel leuks en om dan het állerleukste te kiezen….da’s een fikse uitdaging voor mij. De man rolt dan ook regelmatig met zijn ogen want ‘goed is toch goed?” (De schat…..moet ik het nou blíjven uitleggen?) Anyway. Tuinsets dus, meubels voor buiten. Een zithoek voor onze tuin. Wordt het lounge of een tafel met stoelen daar omheen? Of misschien van elk een? Waar begin je? Etc.…..tuinmeubels kiezen, het belooft weer een ‘dingetje’ te worden 😉 .

 

leuke tuinsets

 

Hét moment voor de man om zijn zegje te doen (en ons eindelijk de deur uit te krijgen) …we gaan beginnen bij het begin! Voor ons is dat Leen Bakker. Een winkel die een grote collectie aan tuinmeubelen heeft én ook nog eens het eerste adres in de buurt is. Dus dat. We zullen ons met afmetingen van de gekozen hoeken in de tuin begeven naar Leen Bakker. Natuurlijk heb ik online al gekeken naar de tuinsets van Leen Bakker en een kleine selectie heb ik al gemaakt maar ik wil zitten en zien! #oldskool. Ik kan daarna altijd nog online bestellen toch? ? Zal Leen beslist niet er vinden!

I SMELL SPRING

Dus…tuinset, daar wordt aan gewerkt (zouden ze koffie hebben bij Leen? Het kan even duren)….nu die tien zonuren nog! Op mijn Instagramaccount wordt het weer hoog tijd voor een aantal #gardentour’s

X

ps: thanks Leen Bakker voor de uitnodiging! 😉

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Julia

    Onwijs leuke plantenpotten heb je ook! Ik vind het zelf ook altijd lastig om tuin meubeltjes uit te zoeken.

    mei 12, 2017 at 9:18 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.