Leuke dingen in je tuin

juni 17, 2016

Wat planten, een zithoek, een boom, een bankje, sinds kort een tafelklem….mijn tuin was toe aan iets ‘leuks’. Ik wilde een beetje fun toevoegen aan het geheel. Als je gaat zoeken vind je natuurlijk niks want hee, weet jij wat je zoekt dan? Ik vaak niet:  gewoon…iets leuks! Dat idee. Totdat………………..

…….totdat er zomaar ineens een kwartje viel. Die werkeloze bamboe stokken in de schuur, dáár kon ik toch wel íets mee? Op de tuintafel gelegd…..*toen ging het regenen*…….en ineens ‘zag’ ik het. Kind kan de was doen en misschien deed je het wel al eens eerder. Gewoon met touw wat wikkelen en klaar ben je!
Ik zie ‘m wel staan hoor, als de zon gaat schijnen! (lantaarn is van papier dus in de regen is de lol er snel vanaf) Zodra de duisternis invalt kun je je lichtje laten branden. Ik denk dat ik er nog een maak en ze dan gewoon tussen de planten in ga zetten. Zo kun je het licht een beetje verspreiden. Ook op het terras staan ze waarschijnlijk erg gezellig. Voor de foto’s heb ik er wat verschillende dingen in/aan gehangen.
Ik schreef er een blog over voor ShowHome.nl maar wilde ‘m hier ook nog wel even opzetten :).
Zó simpel en zó leuk. Leuke dingen in je tuin, ik hou d’r van. Helemaal als het ook nog eens weinig kost en snel gemaakt is!
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Pure

  Wat een super idee…ik ga hem onthouden (voor als mijn tuin binnenkort klaar is want laat ik nu ook bamboestokken in d eschuur hebben staan,jeeehh)

  juni 17, 2016 at 5:10 pm Reply
 • Marjan

  Leuk idee!! En snel klaar, ook niet onbelangrijk!

  juni 17, 2016 at 7:14 pm Reply
 • Ger

  Heel leuk idee met die stokken,kwam het paar jaar geleden ook eens tegen in de Seasons, mand met bloemen aan ketting of dik touw hing aan de wigwam constructie, nam me al vaker voor om het ook eens te maken……maar ben er nog niet toe gekomen door allerlei vervelende omstandigheden.
  Wie weet gaat het me deze zomer lukken, nu ik de mogelijkheden bij jou zie is het voor meerdere doeleinden heel functioneel.

  Fijn weekeind,Ger

  juni 17, 2016 at 8:43 pm Reply
 • lia

  Heel leuk…

  juni 17, 2016 at 9:29 pm Reply
 • Bianca

  Wat een leuk idee……..ga het zelf ook proberen.
  Groetjes Bianca

  juni 18, 2016 at 12:06 pm Reply
 • tineke

  superleuk idee zeg!
  ik pin m op mijn 'garden in dreams' bord.
  Ooit hoop ik ook een tuin te hebben!

  juni 18, 2016 at 6:38 pm Reply
 • Judith

  Leuk idee Lynda… Nu de zon nog haha

  Fijne week!

  juni 20, 2016 at 7:15 am Reply
 • Fuchsiaantje

  hallo Lynda, wat een leuke creatie`s heb je gemaakt, je moet er maar op komen en het lijkt zo simpel. ik ga ook maar eens zoeken naar leuke dingen. Nog een fijne week en groetjes van mij, Riet.

  juni 20, 2016 at 7:25 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.