vloerkleed in slaapkamer

Later als ik groot ben – woonwensen en vloerkleden

maart 8, 2021

Jij hebt dat ook? Dingen die je ontzettend mooi vindt maar die gewoon niet bij je passen? Heel gek eigenlijk als je bedenkt dat ik normaal gesproken alles mogelijk máák als ik persé wil, dat herken je beslist ook 😉. Alleen, met twee katten en een gezin van 4 is het vrágen om problemen als ik ál mijn woonwensen, een hoogpolig tapijt bijvoorbeeld, zou doordrukken. Als ‘blote voeten loper’ vind ik vloerkleden in huis wel heel fijn maar, tot het moment dat het just the two of us is, ik neem nog maar even genoegen met een (voor mij) stressvrijer alternatief.

Gaat niet bestaat niet? Huisdieren en vloerkleden.

Nou, ik moet eerlijk bekennen dat ik soms ver kan gaan. Dat ik veel werk op de koop toe neem omdat ik iets heel erg graag wil of mooi vindt. Zo heb ik ook echt weleens schoenen gekocht die net wat te klein waren omdat ik ze móest hebben, jij niet? In huis heb ik voor de kinderen toen die nog heel klein waren nooit wat weggezet en voor de katten eigenlijk ook niet. Toen we honden hadden zorgde ik wel dat er alleen zware dingen op de salontafel stonden i.v.m. ‘afzwiepgevaar’ maar verder paste ik niks aan. Alles ging, soms moest ik vaker wassen en elke dag stofzuigen is me niet vreemd. Toch waag ik me vooralsnog niet aan hoogpolige vloerkleden. Kleden ja, het lijkt me namelijk ook fantastisch om er een op de slaapkamervloer te hebben liggen. Zo’n hele grote, die helemaal onder het bed door gaat naar de andere kant. Waar je vanuit je bed meteen op staat ’s morgens. Zo een! Ik droom denk ik nog even verder en leg er tot die tijd een andere uitvoering vloerkleed neer. Want, vloerkleden over het algemeen zijn eigenlijk wel enorme sfeermakers in huis. Naast dat ze ook de functie van ‘verbinder’ hebben, en ‘voetenwarmer’ kunnen het echte eyecatchers zijn in je interieur. Maar ja, huisdieren en vloerkleden zijn vaak niet de handigste combinatie. Wie een positievere ervaring heeft speak up! 😉

Het gevoel aan je blote voeten, pure luxe! Mijn mening natuurlijk. Wat vind jij van tapijten in huis? Aanwinst of extra taak? Heb jij een woonwens die je om welke reden dan ook (nog) niet waar kunt maken?

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.