Hollands ontbijt met Dutch Design

oktober 19, 2016

We merken het wel hoor, dat de meiden ouder worden en steeds meer op eigen benen gaan staan. Daardoor krijgen wij met vlagen wat meer tijd voor onszelf maar……..alleen als het de dames uitkomt. 🙂 Als zij toevallig alletwee een zaterdag uit huis zijn hebben wij geluk maar als de dames besluiten met vriendje bij ons op de bank te verblijven moeten wij ons afvragen waar we kunnen zitten. Vier tieners tussen 16 en 20….dat vreet ruimte kan ik je zeggen!

Nou vierden wij recentelijk onze trouwdag, een maaltijd voor twee leek ons wel wat. In alle rust samen de afgelopen jaren nog eens (vol verbazing…wat vliégt die tijd) de revue laten passeren. Het enige moment om dát geregeld te krijgen – lees en leer als je jongere kinderen hebt 😉 – is ’s morgens! Het ontbijt dus, dat verplaatsen tieners standaard richting lunchtijd. Het werd een ontbijt voor twee. Een oerhollands ontbijt met zelfgebakken speltbrood aan een tafel die we dekten met Dutch Design van Puik-Art. Ik heb jullie al eens eerder gewezen op dit platform voor up-and-coming designers, hier , hierhier ennnnnn hier . Wat blijft er dan nog over om te vertellen vraag je je af? De basis blijft hetzelfde inderdaad, de ontwerpen zijn alleen elke keer weer zo leuk en verrassend! Daarom dekte ik de tafel……die overigens ook meteen dienst deed als decor voor mijn artikel voor de Natuurdrogist…….met een knipoog van Puik-Art!

img_4942-small img_4931-small img_4935-small

Op de foto’s zie je Clipper, het vaasje dat je zo op de rand van je tafel klemt (op aan een wandplank), Silly kandelaars die zowel voor een gewone kaars als voor een waxinelichtje te gebruiken zijn en wijnkoeler Hat….waar dus ook een vruchtensapje koud in blijft 😉 .

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.