zwart wit posters

Het effect van een nieuwe bank op je interieur – schuiven met meubels, nieuwe posters, veranderdrang!

september 24, 2021

Wie mij volgt op bijvoorbeeld Instagram weet dat we een nieuwe bank hebben. Weet ook dat we daar maanden naar op zoek zijn geweest, dat we uiteindelijk eind mei een leuke bank vonden én dat die vorige week geleverd werd. Jongens, ik vind het helemaal niet leuk om een nieuwe bank te kopen voor in een bestaand interieur! Nou gaat het natuurlijk wat ver om dan maar meteen een compleet niet interieur aan te schaffen 😉, maar wensen en eisen in één leuke nieuwe bank proppen was NO.FUN! En dan nog, wat zo’n nieuwe bank allemaal teweeg kan brengen in je woonkamer. Veranderdrang elke dag. Stoelendans, nieuwe hoekjes maken, nieuwe posters zoeken, allemaal om die nieuwe aandachtstrekker heen. We zitten nog in de ‘wenfase’ maar ik dénk dat het zomaar eens en weekje rustig gaat zijn.

Nieuwe meubels en woonaccessoires

De uitdaging is het om, áls je een nieuwe bank/kast/stoel hebt gekocht, een nieuwe balans te vinden tussen dat nieuwe en dat wat je al hebt. Nieuwe meubels en woonaccessoires kunnen veel veranderen in een ruimte. Wij kochten dus enkel een nieuwe bank en tot nu toe is er élke dag wel iets veranderd om die bank heen. Bij onze favoriete Posterstore zocht ik nieuwe posters uit. Om twee redenen! De eerste reden is natuurlijk omdat we een nieuwe bank kregen en die grijs is. Voorheen hadden we een witte dus dat kleurverschil maakt……veel verschil! Om de balans tussen de naturellen en de grijze bank terug te vinden bestelde ik dit keer zwart-wit posters als wanddecoratie. Reden 2? Ik heb zó’n zin een fijne citytrip! Nou is hoogzomer niet mijn favoriete tijd om een andere stad te gaan bezichtigen, begrijp me niet verkeerd maar door alle onrust en beperkingen overal gingen we nog maar even niet. Alternatief is die fijne sfeer van die mooie steden naar huis halen, dus dat deed ik. Ik overigens niet alleen, ook de studenten hier in huis houden de vakantiesferen nog even vast door nieuwe posters van mooie gebouwen in hun lijsten te stoppen. Mijmeren en verheugen in een gezellige woonruimte.

Posters uitzoeken

Het is september, de feestdagen lijken nog ver weg. Toch is het slim om nú al een toffe poster uit te zoeken om bijvoorbeeld cadeau te geven tijdens één van de aankomende feesten. Posters uitzoeken doe je met beleid 😉, geef jezelf de tijd en maak een moodboard. Elke dinsdag komen er nieuwe posters online bij Posterstore dus maak er een terugkerend momentje van om écht de allertofste poster te kopen. Maar, als je nú al een mooi exemplaar hebt gezien dan mag ik je een kortingscode geven. Gebruik de code lynda45 !

Hiermee krijg je namelijk maar liefst 45% korting op alle poster (excl. Selection) tot en met 1 oktober aanstaande. Voor de snelle beslisser zeg maar. Heb jij nog een studentenkamer op te fleuren? Een slaapkamer die wel nieuwe muurdecoratie kan gebruiken? Kinderen die eens wat anders boven hun bed willen? Alsjeblieft, kies maar uit!

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.