Feest in een vaas – en hoe Bloomon me om de tuin leidde

april 17, 2017

Sinds een paar maanden heb ik een bloemenabonnement van Bloomon. Ik koos ervoor om elke maand een boeket thuis bezorgd te krijgen. Ik heb een beetje met de bezorgdata gespeeld zodat ik vlak voor Pasen m’n nieuwe boeket zou krijgen……en toen kneep ik ‘m toch wel een beetje want….Paas=geel…..en ik….hou niet zo van geel (in mijn huis)…..

Bloomon

Als bezorger van Bloomon heb je volgens mij een supertof baantje. De mensen maken meteen open (soms zelfs vóór de bel) en begroeten je altijd met een grote glimlach, vol verwachting! 🙂

Afgelopen week maakte een zekere vorm van terughoudendheid zich van mij meester want wát als Bloomon  gekozen had voor een Paasgeel boeket? Groot was de opluchting en mijn enthousiasme toen ik mijn ‘bundle of joy’ on ontvangst mocht nemen! bloomon april

Verrassing!

Als je een bloemenabonnement bij Bloomon hebt krijg je altijd een boeket dat wordt samengesteld uit snijverse bloemen, dus veel zitten er nog lekker in knop…….de verrassing komt dus de dagen erna…….zo ook dit keer. En zo…..

bloomon april bloomon april bloomon april bloomon april bloomon april bloomon april

…bleek een groot deel van het boeket uit gele bloemen te bestaan! 😉 Het is overigens een heel vrolijk en heerlijke geurende boeket hoor, het mag blijven staan!

Hoe werkt een Bloomon abonnement?

Waarschijnlijk ken je het hele bloemenabonnement  van Bloomon principe wel al, je neemt een abonnement en bepaalt zelf welk formaat je kiest en hoe vaak je er een wilt ontvangen. Je kunt je abonnement ook een tijdje stopzetten als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of bloemen uit eigen tuin voorhanden hebt (in de zomer bv) en je kunt te allen tijde helemaal stoppen. Vrijheid blijheid dus want je zit nergens aan vast. Je krijgt een gratis vaas als je nu een abonnement afsluit via deze link. Ben benieuwd naar jouw fleurige foto’s!

 

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.