huize jolie

Handgemaakte wanddoeken – statement pieces voor je wand door Jolie

juli 7, 2020

Deze zomer zullen de meeste van ons het dichter bij huis zoeken dan andere jaren. Mijn zomerserie begin ik dan ook héél dicht bij huis. Jolie woont in Venlo, op fietsafstand zeg maar, en verkoopt handgemaakte wanddoeken. Ze maakt ze dus stuk voor stuk zelf! Afmetingen en ‘print’ in overleg. Wie is Jolie? Ik vroeg haar een gastblog te schrijven en dat deed ze! Lees mee!

Een aantal jaren heb ik bij een kunstatelier gewerkt, prachtige werken maar niet te betalen. Het liefst wilde ik iets groots aan de muur, een mooie eyecatcher voor ons huis.

jolie janssen

Jolie Janssen

Lynda vroeg me om een zomer blog te schrijven zodat we de zomer doorkomen, hahaha grapje dus!

Ok that’s me altijd de grappigste in huis, zal me even voorstellen : Jolie Janssen 48 jaar moeder van 3 geweldige kinderen, Jules van 19 en Josephine en Catelijne van 16 jaar. Tweeling mama dus, iets leukers dan tweelingmama zijn (na de baby periode) bestaat er volgens mij niet. Ben samen met de liefde van mijn leven Rudolf, lief, grappig, knap en een geweldige papa.

Handgemaakte wanddoeken

Ok, ‘to the point’ waarvoor Lynda me gevraagd heeft! Ik ben een ontzettend grote interieur liefhebber. Mijn ouders hebben 35 jaar een woonwinkel gehad en mijn moeder was, toen ik een klein meisje was, al geabonneerd op de VT Wonen, ben ermee opgegroeid dus! Sinds een half jaar wonen we in hartje Venlo in een super mooie stadswoning aan het park. We hebben het huis helemaal verbouwd tot wat het nu is! De liefde om oude, nieuwe, moderne, vintage, strakke en kringloop meubels te combineren met elkaar maakt ons huis een verzameling van spullen. Meest trots ben ik nog wel op de oude kloostertafel in huis, hier heb ik nog als meisje van 7 jaar samen met mijn opa’s en oma’s aan gegeten, hele mooie herinneringen aan.

ik heb inmiddels een tiental voorbeelden,  maar soms heeft iemand een super eigen idee, bijvoorbeeld  een wanddoek van je eigen tattoo, of logo van de winkel.

Sinds kort maak ik met heel veel liefde handgemaakte wanddoeken en verkoop deze via @huizejolie. Ik vind het namelijk ontzettend lastig om iets moois te vinden voor aan de muur.  Een aantal jaren heb ik bij een kunstatelier gewerkt, prachtige werken maar niet te betalen. Het liefst wil ik dan ook iets groots aan de muur, een mooie eyecatcher voor je huis. Met dat idee ben ik aan de slag gegaan met oud linnen stof en garen wat ik nog had liggen.

Wanddecoratie op maat

Het resultaat van dit wandkleed was zo tof dat ik het verder ben gaan uitwerken met als resultaat dat ze inmiddels in 4 winkels in Nederland verkocht worden en ik er al velen heb mogen maken voor interieur liefhebbers die me volgen op Instagram. De wanddoeken kunnen allemaal op maat gemaakt worden en dat wat erop geborduurd moet worden bespreek ik samen met de koper. Ik heb inmiddels een tiental voorbeelden,  maar soms heeft iemand een super eigen idee, bijvoorbeeld  een wanddoek van je eigen tattoo, of logo van de winkel. Samen kijk ik dan wat lukt en wat kan! Op mijn Instagram pagina @huizejolie kun je veel vinden!

Wil je meer weten over deze handgemaakte wanddoeken? Stuur me een dm via Instagram of stuur me een mail; info@huizejolie.nl

Laten jullie me weten wat je ervan vindt?

Tot gauw!

Liefs, Jolie

huize jolie
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.