Creëer sfeer – 2 tips

oktober 11, 2016

Natuurlijk, sfeer is iets heel persoonlijks, het is een kwestie van smaak. Ik ga je niet zeggen wat je moet kopen, wat de trend is en wat bij half Nederland al in huis hangt of staat. Ik wil je slechts wijzen op twee hele leuke webwinkels die worden gerund door hele sympathieke dames (gunfactor joehoee).

Snelle communicatie als je vragen hebt en een perfecte verzending. Daarmee bedoel ik dat je het snel in huis hebt én dat het fijn is ingepakt. Lekker even je spulletjes uitpakken hoort ook bij de beleving van het online shoppen toch? Dus daarom…..

een klein stukje van mij

Deze vaas bijvoorbeeld kocht ik bij Jet at Home, net als het rechthoekige vloerkleedje hieronder. Nog wel wat dingen maar het gaat er niet om wat ík er kocht….het gaat erom wat jíj er zou kunnen kopen 🙂 . Veel mooie dingen in rustige kleuren uit Nederland en van ver. Haar huis ken je misschien wel uit een van de laatste edities van VT Wonen. Zo niet dan kun je hier ook nog even bij haar rondkijken, al is er sinds die keer wel alweer e.e.a. veranderd….natuurlijk ;).

img_4766 img_4753-small

Het ronde kussen heb ik geloof ik al eens laten zien? Het kussen kocht ik voor op mijn bed. Inmiddels ligt het in de woonkamer op een (retro) leren poef. Daar kan ik het vaker zien dan in m’n slaapkamer 😉 . Het kussen heeft een mooie grijsgroene kleur en is lekker stevig én zacht. Ik kocht het bij Stoeruh zaken en inderdaad, als je bij Hetty in de webshop gaat zoeken zie je zomaar een van mijn foto’s bij dit kussen…..van toen het nog op m’n bed lag.

Mocht je even tijd hebben (of maak even tijd) ga eens kijken! Altijd leuk toch om weer eens een nieuwe tip te krijgen? Dus is het tijd voor wat meer sfeer in je huis dan weet je nu waar je eens moet gaan kijken. Enne, mocht je wat gaan bestellen….vul dan in het opmerkingenvak in dat je ze mijn hartelijke groeten overbrengt ;).

 

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.