Budgettips voor je interieur

juni 14, 2018

Ik was op aan het ruimen, echt waar! Ik deed héél erg m’n best om weer eens (wéér eens…) wat dingen weg te gooien waar ik al tijden niet meer naar om had gekeken. Totdat vanuit onverwachte hoek de ‘hebzucht’ zich meester van mij maakte! Maar, omdenken, ik deel het met jullie in de categorie budgettips voor je interieur….en dan morgen écht weer wat oude dingen in een doos doen voor de kringloop. *sprakzijmoedig*

Zelf kussenhoezen maken

Ooit, jaren geleden, deed ik het al eens voor de kussens in de tuinstoelen. Ik kocht een flinke stapel theedoeken en naaide daar kussenhoezen voor buiten van. Dat ’truukje’ verdween de afgelopen jaren naar de achtergrond, vraag me niet hoe dat kan, ik kocht gewoon kant en klare kussenhoezen. Totdat ik éigenlijk voornemens was om eindelijk weer eens nieuwe theedoeken te kopen en wat versleten exemplaren tot ‘autopoetsdoek’ om te dopen. Ik deed dat ook netjes, een paar stapeltjes theedoeken kopen, bij Action want dáár liep ik tegen een toffe streep aan. Nou, ik moet nog eens gaan want ik besloot dus in een opwelling om van die theedoeken zelf kussenhoezen te maken….again. Ik heb wat kleine kussentjes, van die lendekussens zeg maar, voorzien van een zomerse nieuwe hoes! Binnen tien minuten had ik er drie gemaakt. Twee van de theedoeken van Action dus en de witte met de grijze streep is ….wás…een theedoek van Zusss. Niet moeilijk doen, het zgn envelope model, twee stiksels en klaar ben je. Nou kan ík je uitleggen hoe je dat doet maar geloof me…je bent sneller klaar als je dát even Googled ;).

Stoer servies

Instagram is echt stom, ik zeg het je, als je niks nodig hebt moet je ook dáár niet zijn 😉 (volg je me daar trouwens al? 😀  Scrollend kwam ik daar stoer servies tegen….ik moest toch nog gaan….theedoeken weet je nog? Theedoeken én nieuwe soepkommen. Die laatste zoek ik al een tijdje maar ik kwam nog niks van mijn gading tegen. Tot vandaag…..nieuwe soepkommen in  m’n kastje! Die theedoeken vergat ik, want ik schraapte ongegeneerd het hele serviesschap leeg. Al het lichtgrijze servies van deze collectie dat ze nog hadden staat nu op mijn tafel. Waarheen ermee?!? Het lijkt me een goed idee dat ik bij deze besluit dat dit het servies voor buiten wordt deze zomer. Wat denk je, legitiem?

Oh, enne…..#nonspon he, ik tikte braaf nog geen 30 euro af voor 14 serviesdelen.

Be warned, het is er ook in een blauwtint, donkerder grijs en een zand/bruine kleur. Allemaal met die toffe ribbels en gewolkte afwerking.

Zeg dat jíj iets aan deze budgettip voor je interieur hebt! 😉 Kan ik dat tenminste ook als verweer opvoeren als er hier weer iemand met z’n ogen gaat rollen.

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.