Een mooie betonlook vloer en een waterbestendige gestuukte muur in de badkamer.

mei 27, 2017

#Ihavethisthingwithfloors en ik kan er ook echt compleet voor vallen. Mijn eigen vloer is inmiddels achterhaald (20 jaar oud) en mag best vervangen worden. De vraag is altijd: waardoor? Nou, er zijn twee soorten vloeren die ik prachtig vind. De tegel die eruitziet als hout en de betonlook vloer. Twee hele verschillende looks maar beide perfect passend bij de sfeer die ik graag zie. Nonchalant en warm. De laatstgenoemde moet ik nog even aan manlief laten zien, ik viel ervoor toen ik op bezoek was bij Arlette. Zij heeft een mooie betonlook vloer en een waterbestendige muur in de badkamer.

Kalkpleisters

Behang mag dan opnieuw een trend zijn, we krijgen nog steeds geen genoeg van de diverse kalkpleisters om onze muren mee af te werken. Je kunt er hele mooie resultaten mee bereiken en dit soort afwerkingen past perfect in diverse interieurstijlen. Zowel landelijke interieurs als industriële interieurs (of een mix daarvan) krijgen er een heel karakteristiek sfeertje van. Tegels in de badkamer maken steeds vaker plaats voor waterbestendige gestuukte muren en die toffe ‘betonnen’ vloer is echt voor iedereen geschikt en mogelijk.

Creatina van Claylime

Een nieuw product in de grote collectie kalkpleisters is de Creatina van Claylime. Je kunt hier prachtige betonlooks mee maken. Het is een pleisterwerk met een verbluffend uiterlijke waarmee je snel alle klassieke afwerkingen zoals betonlook, stucwerk etc. kunt verwezenlijken. Creatina van Claylime kan overal in huis en op alle oppervlakten worden gebruikt want het is waterafstotend en slijtvast.
Het is een milieuvriendelijke 2 componenten coating. 100% zonder oplosmiddelen. De Creatina heeft nog meer hele fijne eigenschappen die je mee moet nemen in je overweging als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe, stoere vloer.

Voordelen van Creatina van Claylime:
Waterbestendige kalkpleister
Grote slijtweerstand
Naadloos aan te brengen
Vrijwel direct na het aanbrengen beloopbaar
Goed bestand tegen de meeste chemicaliën
Bestand tegen hoge én lage temperaturen
Hecht uitstekend op bijna elke ondergrond
Milieuvriendelijk materiaal

Stoere vloer met een warme uitstraling

Ik ga snel nog eens terug naar Arlette om meer foto’s van haar bijzondere interieur te maken maar deze vloer móest ik gewoon al even met jullie delen. Ik vind haar stoere vloer met een warme uitstraling gewéldig!

 

Meer informatie over het product en andere coatings zoals Claystone en Tadelaktpro ga je naar de website van Claylime.

Meer over Arlette vind je o.a. hier.

 

 

PS: alleen de vloerfoto is bij Arlette gemaakt, de andere twee komen van de website van de leverancier.

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Denise

    Vond de betonnenlook eerst helemaal niet zo, maar de laatste tijd begin ik toch in te zien dat het mooi kan zijn. Ik las ook al een artikel waarin ze die aanrecht spikkeltjes verwerken in de vloer. Wat ik opzich ook mooi begin te vinden.

    juni 9, 2017 at 9:51 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.