Nieuwe kleur in je interieur? Ken je Bauwerk Lime paint al? Je gaat niet kunnen kiezen…

oktober 4, 2017

Ik ken jullie, de blaadjes vallen, de kaarsjes gaan aan én je bent alweer rond aan het kijken of het niet tijd wordt voor een nieuwe kleur in je interieur? Niet? Geloof er niks van! ;). Voor hen die wél een schilderklus willen aanpakken, ken je Bauwerk Lime paint al? Lees even mee voordat je je kwast oppakt!

Verf op natuurlijke basis, dat is natuurlijk waar we eigenlijk met z’n allen voor zouden moeten kiezen! Geen chemicaliën die we inademen en die op welke manier dan ook toch weer in ons milieu eindigen…..om nog maar niet te spreken over de manier waarop de verf gemaakt wordt. Er zijn al een aantal merken die dit soort ‘milieuvriendelijke’ verf maken, je kent ze beslist. Vandaag wil ik Bauwerk aan je lijstje toevoegen!

Milieuvriendelijke verf

De verf van het merk Bauwerk wordt gemaakt van klei, mineralen en mooie natuurlijke pigmenten. Tijdens het proces wordt er gebruik gemaakt van kooldioxide uit de lucht waardoor het productieproces dus geheel op een natuurlijk wijze verloopt. De milieuvriendelijke verf bevat dus geen giftige stoffen, werkt op een natuurlijk manier schimmelwerend en door de miljoenen microkristallen ontstaat er een unieke kleurdiepte en helderheid. Met andere woorden, de kleuren zijn práchtig! Ik kan natuurlijk nog meer ’technische’ informatie op je afvuren maar ik kan het je beter laten zien denk ik :).

Kleurinspiratie uit het colourlab

Op de website van Bauwerk Lime paint kun je kiezen uit héél veel prachtige kleuren en elke kleur heeft weer verschillende tinten. Het is een uitdaging om de allermooiste te kiezen! Voor elke interieurstijl en ruimte in huis is er een passende kleur/tint/nuance te vinden. Wat je ook kiest, de sfeer zal meteen veranderen.

Nou…enzo….:) Alle kleuren kun je zelf gaan bekijken in het colourlab op hun website  . In Nederland kun je hier voor meer informatie terecht!

Weet je zéker dat je niks gaat schilderen? Met deze mooie matte milieuvriendelijk verf verander je meteen de sfeer in elke ruimte. Ik ga eens op zoek naar kleurstalen….

X

 

 

Bronnen:  alle foto’s leende ik van de website van Bauwerk

 

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.