Gewichtsverlies – the real deal…zó blijft het leuk!

mei 1, 2018

…of eigenlijk zou ik daarvan moeten maken : in werkelijkheid, dus geen perfect geschetst programma. Geen eetpatroon dat voor iedereen werkt maar zoals je het volgens mij (en wie ben ik? 😉 ) aan zou moeten vliegen. Als ik daar zin in heb eet ik taart als ontbijt…sterker nog, dit keer maakte ik ijstaart! Gewichtsverlies – the real deal..omdat het kán!

Er is geen standaard voor gewichtsverlies. Ja, het enige standaard is dat je meer moet verbranden dan je consumeert. Zo simpel is het! Dat is standaard en geldt voor iedereen die gewicht wil verliezen. Verder is het maatwerk. Op de vraag “hoe doe je dat?” kan ik dan ook alleen antwoorden: ” op mijn manier”. Mensen vinden dat raar, denken dat ik het ‘geheim’ niet wil delen zeg maar. Niets is minder waar, ik gun het jullie allemaal maar je zult het zelf uit moeten vinden. Je zult zelf uit moeten vogelen wat voor jóu werkt. Maar, ik deel natuurlijk wel graag wat dingen met je die je eens zou kunnen uitproberen. Dingen die het absoluut leuker maken én die gewoon kunnen!

Bananenijstaart met granola en frambozen

Yay! Ik als ijsliefhebber draai m’n hand dus niet om voor een ijsje meer of minder ;). Eerder maakte ik op warme dagen vaker een sorbet als ontbijt. Bevroren fruit met kwark of yoghurt in de blender en klaar! Dit keer kwam ik in de Allerhande het recept tegen van Bananenijstaart met granola en frambozen tegen. De ingrediënten had ik allemaal in huis. Ik heb alleen de volle melk vervangen door amandelmelk want die had ik wél in huis, volle melk niet. Het recept is voor 12 personen en als je alle ingrediënten deelt door 12 valt het per portie reuze mee! Gewichtsverlies, the real deal, daar hoort voor mij dus ook gerust ijs bij! Variatie is het sleutelwoord en geloof me, je dag begint geweldig als je een ijsontbijt kunt nuttigen ;). Net als bij de taart die ik eerder al eens als ontbijt at zeg ik ook hier….doen! Waarom niet? Het kan, het houdt het leuk en keeps your spirit high!

Granola

Wat het is hoef ik je niet uit te leggen toch? Granola is superlekker, voedzaam en voor veel dingen te gebruiken. Ik gebruikte voor dit recept mijn voorraadje granola van OOT, ik vertelde je daar ook al eens over…..namelijk hier. Ik nam een abonnement én…..zegde dat na een tijdje ook weer af omdat het gewoon té lekker was! Echt! Ik stond regelmatig gewoon uit de pot te lepelen! Dus #zelfbescherming, zegde ik het abonnement op. Het beetje dat ik nog over had gebruikte ik dus voor deze ijstaart. Het geeft een lekkere crunchy bite en je hebt dus ook echt wat te kauwen. Fruit en vezels in je ijs, guilt free ijsjes eten dus! Wie gaat het doen? Ik in elk geval nog wel een keer want je kunt natuurlijk elke keer een andere smaak granola nemen, of noten toevoegen. Eet smakelijk dan maar?

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.