Win een overnachting in het nieuwe hotel van Loft in Arnhem!

september 11, 2017

…of ik een nachtje wil komen logeren in een van hun nieuwe studio’s die binnenkort open zullen gaan…..ik mag m’n gezin meenemen…. Ik hoef jullie niet te vertellen dat ik daar niet al te lang (lees: niet!) over na hoefde te denken? En voor jou is er ook een kans om zo’n overnachting te boeken…gratis want: Win een overnachting in het nieuwe hotel van Loft….een van de leukste woonwinkels van Nederland!

Hartje Arnhem, een supertof industriëel pand met daarin heel veel moois. Meubels, woonaccessoires, boeken, sieraden, kleding…een conceptstore met een eigen ‘smoel’waar je zeker weten zuchtend rond zult lopen…..mits je een interieurhart hebt ;).

Little Departmentsstore Loft

Ik noem het een conceptstore, zij noemen zichzelf een little department store…eigenlijk is het gewoon een hotspot die zeker hoog op je lijstje zou moeten staan. Ik durf te wedden dat ze al heel vaak de vraag van bezoekers hebben gekregen: ‘kan ik hier wonen?’, zou het idee voor een heus hotel hierdoor geboren zijn? Ze starten met twee appartementen boven hun store en zullen daar in 2018 meer ‘kamers’ aan toevoegen. Om de opening te vieren hebben ze dus nu een supergave winactie.
Lees alle voorwaarden (eitje) op hun Facebookpagina en/of Instagramaccount en doe mee! Je gaat spijt krijgen als je straks alle foto’s ziet en het niet