Hudson’s Bay opent eerste store in Amsterdam

augustus 13, 2017

Hoe hot kan een hotspot zijn? Héél hot want Hudson’s Bay opent de eerste store in Amsterdam en dat is daarmee ook de allereerste in Nederland! Zo hot dus 🙂 . Als je nog vakantie hebt is het aan aanrader om vanaf 17 augustus nog even een tripje hoofdstad te plannen.

Hudson’s Bay

Zelf zeggen ze dit als je vraagt naar hun warenhuis:

“Hudson’s Bay is de nummer één bestemming voor de laatste mode-, beauty- en homecollecties. Het is ons doel om blijvende herinneringen te creëren. Daarvoor gaan we de extra (s)mile. Altijd, met liefde. We zijn nieuwsgierig en moedig, dus we verrassen en dagen onze gasten uit. En we zijn echt. We zijn de echte persoonlijke touch die ervoor zorgt dat onze gasten zich speciaal voelen. Want iedere gast is onze special guest. Daar zorgen we gepassioneerd voor, dat is hoe we momenten bijzonder maken. We geloven dat dat ons ook een beetje bijzonder maakt.”

Hudson’s Bay is een iconisch Canadees warenhuis dat voor ons gevoel misschien lijkt op de Bijenkorf. Een ontzettend groot assortiment moet ons allen naar de prachtig ingerichte stores trekken. StoreS, er komen er uiteindelijk maar liefst 10 in Nederland! (hallo werkgelegenheid in Amsterdam, Almere, Den Bosch, Maastricht, Breda, Den Haag, Zwolle, Tilburg, Rotterdam en Leiden)

Flagship store

Aan het Rokin, op nummer 21 zullen vanaf 17 augustus de deuren van maar liefst 16.000m2/6 verdiepingen, verdeeld over drie panden, wijdopen slaan voor het winkelend publiek. Shopaholics kunnen hun hart ophalen. Het aanbod zal enorm zijn. Wat ga je kunnen kopen bij Hudson’s Bay? Ehm…wat niét? 🙂
Ze doen niet moeilijk over een merk meer of minder, ze willen ons laten kiezen uit ruim 1.500 merken zoals bijvoorbeeld Calvin Klein, Tommy Hilfiger en enkele Nederlandse labels als G-star, Viktor & Rolf en Maison Scotch. Kleding en accessoires maar zeer zeker ook andere dingen die het leven nóg leuker maken (beauty, stationery etc.) Ik noem er eentje? Oke, onder ons….Talking Tables, beter bekend als dé leverancier van Party Tableware, zal er ook in de schappen liggen!

Ik denk dat je er gewoon eerst moet gaan kijken, alles op je moet laten inwerken en dan nóg een rondje(?) moet maken om je slag te slaan en jezelf eens lekker te verwennen! Dus wil je een van de eersten zijn die Hudson’s Bay bezoekt in Nederland, 17 augustus…schrijf maar op!

Shoptip

Misschien wel leuk om je nieuwe schoolspullen daar te gaan shoppen? Een nieuw geurtje voor als je weer aan het werk gaat? Ook leuke woonaccessoires die je interieur weer even een boost geven kun je er vinden.

BTW:  de foto’s die ik je laat zien zijn niet van locatie Amsterdam, alleen de art impression. De binnenkant blijft nog éven geheim….tot 17 augustus! Houden jullie trouwens van dit soort grote warenhuizen of ben jij meer gecharmeerd van de kleine winkeltjes? Denk je dat die twee (groot en klein) naast elkaar kunnen blijven bestaan? Ik ben ook wel benieuwd naar jullie bevindingen, laat je het even weten als je bent geweest?

X

 

PS: ook aan de horeca is gedacht want niemand minder dan Ron Blaauw opent een restaurant in Hudson’s Bay Amsterdam #eetsmakelijk .

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.