Het Loft hotel in Arnhem, een hotel met een bijzonder mooi interieur

september 30, 2017

Je wist dat ik zou gaan toch? Ik vertelde er al eerder  over en misschien heb je zelfs wel meegedaan aan de winactie waarbij je zelf ook een overnachting kon winnen! We zijn geweest, zijn overdonderd, compleet gecharmeerd en vol inspiratie weer naar huis gegaan (met moeite 😉 ). Wil je ook wat meer zien van het Loft hotel in Arnhem?

Hotel met een bijzonder mooi interieur

Als je ooit al eens in een vestiging van Loft Conceptstore bent geweest dan heb je een bepaalde verwachting als je naar het Loft hotel gaat. Weet dit:  al je verwachtingen worden overtroffen…maar ook echt VET overtroffen! Alles wat er staat zou je ook zelf kunnen aanschaffen en je voelt aan niets dat je in een ‘hotel’bent, je voelt je meteen echt lekker thuis! Een hotel met een bijzonder mooi interieur, wie wil daar nou níet een nachtje (of langer) logeren? Ik nam m’n gezin mee en iedereen vond het gewéldig! Ik deel alle foto’s in een blog op ShowHome.nl maar wil er hier ook een paar laten zien.

Note: sinds lang was het juist op het moment dat ik foto’s wilde maken erg grauw en nat buiten, de foto’s zijn daardoor niet optimaal maar….denk maar zo, in het echt is het dus echt nog véél mooier 😉 #omdenken

Vanuit deze zithoek kijk je door de (openslaande) dakterrasdeuren naar buiten. Bij mooi weer kun je dus buiten ook nog lekker relaxen.

We zaten meteen onder het dak, de nok was gewoon zichtbaar en de balken verfraaiden de hoogte nog eens extra. Zo ook de leuke ramen die op diverse plekken extra licht binnen lieten.

Hoe tof zijn deze kranen? Een brede, tweepersoons, rvs wastafel met daarboven twee van deze kranen.

De kasten, gemaakt van oude deuren, zijn zó mooi! Beide slaapkamers hebben zo’n prachtige op maat gemaakte kastenwand.

Maar, zoals gezegd….de overige foto’s staan op ShowHome.nl en boeken kun je op de website van Loft! Daar staan natuurlijk óók de foto’s van beide appartementen.

Wij genieten nog even na, genieten jullie van de voorpret? 😉 #mustvisit

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • It's me

    Wat gaaf!….super die style!… ❤️ Ria x

    oktober 1, 2017 at 9:55 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.