Essentiële oliën van Young Living

Ik zocht een manier om mijn ‘olie-ervaringen’ voor iedereen toegankelijk te maken. Niet iedereen heeft immers Instagram of heeft zin om elke dag alle social media kanalen in de gaten te houden. Ik denk dat mijn blog een prima plek is om ook deze kleine stukjes van mij aan toe te voegen. Niet omdat ík nou zo interessant bent voor jullie maar omdat mijn ervaringen en kennis misschien wel meer mensen kunnen inspireren om een meer natuurlijke manier te vinden om gezondheid, schoonheid en huishouden te ‘onderhouden’ zeg maar.

Natuurlijke huidverzorging, schoonmaakmiddelen en wellnessproducten

Geen synthetische stoffen meer in verzorgings- of schoonmaakproducten en je lijf weer zelf laten werken zoals het bedoeld is. Een beetje van de dokter als het nodig is maar voor de rest alle ongemakken door je lichaam zelf laten aanpakken. Door je lichaam zelf mét behulp van essentiële oliën.

Druppelsgewijs.nl op Instagram

Ik startte al een speciaal Instagramaccount daarover, genaamd @druppelsgewijs.nl, waar ik bijna elke dag wel laat zien wat ík ermee doe maar ook wat jíj ermee zou kunnen. In aanloop naar een volwaardige informatiepagina hier op mijn blog maakte ik ook al een eigen plekje op Mailchimp. Lees ook daar gerust al mee. Ik zal hier op mijn blog gaan werken aan een overzichtelijk geheel met daarin uitgelegd wat het zijn, essentiële oliën, waarvoor je ze dus zou kunnen gebruiken en waarom ik juist voor het merk Young Living koos.

Distributeur Young Living

Inmiddels mag ik me ook distributeur noemen dus mócht je vragen hebben of informatie willen over het assortiment van Young Living of…….zelf een Starter Bundle aan willen schaffen dan help ik je met alle liefde en plezier! Doe je dat laatste namelijk via mij en niet direct via de website van YL dan kan ik voor je regelen dat je zowel de Bundle tegen de voordeligste tarieven krijgt, de verzendkosten lager zijn én dat je na aanschaf ook nog back-up krijgt. Daar waar je in de winkel een flesje koopt en er thuis zelf maar mee moet bekijken hoe en wat zorgen wij ervoor dat je altijd alle vragen kunt stellen, krijg je receptenboeken die je kunt downloaden gratis en houden we je op de hoogte van alles wat er te weten is over die kleine flesje puur natuur.

Mail me gerust! lyndahovens@home.nl en ik vertel je álles! Alle blogposten die over de over Young Living oliën gaan kun je vinden onder de tag Young Living (vindingrijk as ever 😉 ), dat maakt het zoeken een stuk eenvoudiger!

X

Print Friendly, PDF & Email
november 17, 2020
Share: