Kerstversiering want….Christmas is coming!

november 27, 2016

Voel jij ‘m al? De kerstkriebel sluipt langzaamaan (bij sommige mensen ineens en in volle hevigheid 😉 ) binnen. De feestverlichting in de straten, de kaarsjes ’s avonds, de filmpjes op Social Media en natuurlijk alle mooie beelden die in je folder/magazine/blogs voorbij ziet komen doen hun werk.

We willen onze huizen versieren en meeblehren met kersthits! Hoe hard we (lees : ik ) ook proberen om eerst keurig Sinterklaas zijn tijd te gunnen, hij moet het dit jaar toch doen met een ster en een rendier als extra feestgangers. Dit jaar ben ik (net als vorig jaar) heel blij met het feit dat er nog eerst een kerstetalage gemaakt moet worden dus ik ‘mag’ al zeg maar. Voor die etalage heb ik wat voorbereidingen getroffen, ik maakte al wat kerstversiering van papieren rietjes! Ik wil er drie gebruiken….en ik maakte er vier……(you know why 😉 ).

kerstversiering van rietjes

img_5538-smallimg_5547-smallimg_5585-smallZe zijn echt best snel gemaakt en als je eenmaal bezig bent wil je er zo wel 100 maken omdat het resultaat ontzettend leuk is! Voor de etalage maakte ik er drie om in een groepje te hangen. Niet allemaal op gelijke hoogte natuurlijk maar een beetje speels. Voor thuis kun je het cadeautje in het midden natuurlijk wegdenken en eventueel wat anders gebruiken (of niks, ook leuk). Er zijn zo ontzettend veel verschillende soorten rietjes dat voor elk interieur dit een leuke raamversiering kan zijn…..of een hele sfeervolle eyecatcher boven je eettafel. Heb je ergens een saaie lege hoek dat zou ik overwegen er een mobile van te maken en ze juist in die hoek te hangen. Als je dan een snoer met subtiele lichtjes er tussendoor verwerkt kan het er niet anders dan heel feestelijk uitzien!

Zet ‘m op, ik kan het dus jij ook. De werkbeschrijving haalde ik uit het boek van Holly Becker van de wereldberoemde website Decor8 maar als je net een ander model zou willen dan zijn er heel veel filmpjes te vinden op YouTube of werkbeschrijvingen op Pinterest.

Wil ik je nog op één leuke free download wijzen, print je eigen cadeaupapier voor Kerst!

printable-wrapping-paper-holiday-babasouk

Waar? Hier! Vooral de ‘FALALA’ vindt ik erg leuk maar als je een zwart/wit thema hebt voor kerst kun je ze natuurlijk allemáál wel gebruiken!

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.