Eenvoudige Paasdecoratie zelf maken

april 14, 2017

Erg last minute, maar het kán nog wel, eenvoudige Paasdecoratie zelf maken. Ik geef je een paar leuke en snelle DIY tips. Ik ben zelf niet zo’n uitbundige versierder met Pasen dus ik heb wat hulp ingeroepen van andere creatievelingen. Superleuk, en snel gemaakt….daar hou ik dan wel weer van.

Geen geel, wel bloemen!

Geen geel, geen kuikens en geen versierde takken. Wel bloemen (o.a. de eerste Fluitenkruid!) en gekleurde kaarsjes……in ei vorm, dan ‘mag’ nog net ;). Misschien ben jij net als ik en wil je op het laatste moment toch nog wat leuke en eenvoudige Paasdecoratie zelf maken. Veel van de benodigdheden heb je misschien wel gewoon in huis! Ik maakte een Paashanger voor aan de muur maar je kunt ‘m natuurlijk ook boven de tafel of ergens anders (vrij) hangen.

diy eenvoudige paasdecoratie zelf makenDe metalen ring gebruikte ik inderdaad ook met Kerst, zoals je ziet kan je er altijd wat leuks mee maken.

Paasdecoratie inspiratie van Instagram

(with a little help from my friends 😉 )

Sharon en Dita (resp. @musthaveparty en @sinds1932 op Instagram) hadden ook nog hele leuke ideetjes die gewoon (nog eens) gedeeld moeten worden. De ballonnen beplak je gewoon met leuke tapejes, zo maak je grote paaseieren ter decoratie voor je paastafel. Het eierdopje maak je van witte klei (zelfdrogend) en je stempelt of ’tekent’ er woorden of namen in.

diy eenvoudige paasdecoratie maken diy eenvoudige paasdecoratie zelf maken

Een witte Paastafel of een met kleurtjes?

Tips voor een mooie gedekte tafel, eentje in puur wit en eentje met vrolijke pastelkleuren. Kun je er wat mee? Wit wordt door veel mensen gekozen omdat Pasen in het teken staat van licht en hoop, daar past wit bij. Er zijn ook mensen die met Pasen de lente vieren, zij zullen naar alle waarschijnlijkheid kiezen voor een Paastafel met kleurtjes. Welke van bovenstaande Paasdecoraties zou jij wel willen maken?

Gezellig Paasweekend!

X

 

ps: inderdaad, een soortgelijke blog plaatste ik vandaag op ShowHome.nl maar ik wilde deze leukerds jullie niet onthouden 😉

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.