Natuurlijk huidverzorging – zuinig zijn op jezelf

februari 5, 2016

Da’s toch raar? Vaak zijn we voor een ander vriendelijker en verzorgender dan voor onszelf. Het is toch best vreemd als we wél fanatiek ons afval scheiden, keurig papier bij papier, keukenafval in de GFT-bak gooien en plastic apart houden…..maar onze huid dagelijks blootstellen aan chemische rommel en conserveringsmiddelen? En dat we er niet bij stilstaan dat alles wat wij op ons lichaam smeren en/of spuiten uiteindelijk in ons milieu terecht zal komen? Kun jij wel leuke je lege shampooflessen apart houden maar ín je shampoo etc zit ook kunststof! Serieus! Weet jij eigenlijk wat je doet met je huid? Ik leg het redelijk beknopt aan je uit maar ik weet zeker als je dít leest je misschien toch eens na gaat denken en écht goed voor jezelf, je gezin én ons milieu zorgen!
Huidproblemen? Of wil je gewoon nooit krijgen? Ga dan eens lezen wat de moraal is van het verhaal over het verschil tussen de standaard merken lichaamsverzorging en de natuurlijke merken.

 

 

Iedereen moet natuurlijk gewoon doen waar zij/hij zich lekker bij voelt, ik wil je slechts informeren….niet bekeren ;).

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Janny

  Ik gebruik de producten van dr. Jetske Ultee. Wetenschappelijk beproefd en geen overbodige stoffen en-of parfums.
  Niet persé natuurlijk, maar dat hoeft voor mij ook niet. In een opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik wel geleerd dat natuurlijk in sommige gevallen heel schadelijk voor je huid kan zijn, want lang niet alle gebruikte grondstoffen zijn geschikt als huidverbeteraar.
  Wel heb ik een hekel aan alle `grote` merken waarvoor je veel geld betaalt en die niets doen en in de meeste gevallen zelfs schadelijk zijn.
  Leuk onderwerp!
  Janny

  februari 7, 2016 at 11:28 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.