Janine Holthuijsen, visagist!

maart 2, 2018

Het duurt beslist niet lang meer voordat dát op haar visitekaartje staat. Op dit moment staat daar nog ‘aanstaand’ op maar dat ze haar opleiding met succes gaat afsluiten is zeker. Haar opdracht voor school, organiseer een modeshow, vervulde ze met gemak….en ik was erbij!

Modeshow

Vorige week zaterdag werd de sportstudio (My35) voor deze show omgetoverd tot mini modetempel met heuse catwalk. Janine was natuurlijk de visagist en haarstylist, de muziek was in handen van haar vader en broer en haar moeder vervulde de rol van (trotse) gastvrouw met flair. Teamwork maar het was háár moment. Ze heeft meteen een lesje netwerken gehad tijdens de voorbereidingen denk ik want de kleding werd tijdelijk beschikbaar gesteld door een boetiek uit de regio, de sportschool opende haar deuren buiten openingstijd, een bevriende fotografe (Louka Rongen) kwam foto’s maken en ik (zei de gek) werd benaderd om een stukje te schrijven. Dat laatste was een vereiste van school, Make-up school Mieke Petiet in Amsterdam. Niet alleen moest ze proberen om een artikel in een regionaal nieuwsblad te krijgen (gelukt) dat de modeshow aankondigde bij het publiek, er moest ook een artikel geschreven worden door iemand die er was. Geschreven én online gepubliceerd…..bij dezen!

Visagie

Een hele rits jonge modellen, allemaal ’s morgens al bij Janine voorzien van een sprankelende visagie met een knipoog naar de lente, showde de kleding voor een groep van ca. 30-35 mensen. Een enthousiast publiek stelde de dames wat op hun gemak zodat ze nóg meer gingen stralen. Alles lekker nonchalant op sneakers en natuurlijk in waisted jeans, helemaal passend bij hun eigen leeftijd en modebeeld. Prima gekozen als je het mij vraagt, alleen zo kun je lekker dicht bij jezelf blijven en daar ook meteen je kracht uit halen. Janine, je deed het geweldig…..die zenuwen waren beslist niet nodig. (Begrijpelijk…maar niet nodig 😉) Ik weet zeker dat je een vette voldoende gaat halen. Je visitekaartje nam ik mee….je weet immers maar nooit!

 

note: de foto’s zijn door mij gemaakt, dat je niet denkt dat de fotografe niet in vorm was 😉

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.