HIS by Her

Content schrijver HIS by her helemaal in stijl

Wat kan ik voor je betekenen?

Als content schrijver krijg ik aanvragen voor aankondigingen, persberichten, een preview of review, allemaal teksten waarmee de klant de aandacht van mensen wilt trekken. Men wilt iets mededelen. Men wil mensen enthousiasmeren om naar hun “product” te kijken. Hun eigen enthousiasme overdragen op de lezer, dat is niet zo heel erg eenvoudig…..ik kan daarbij helpen.

Maatwerk teksten

Elke aanvraag bestaat uit maatwerk teksten omdat elke klant uniek is. Het artikel moet passen in de stijl van de bestaande website en zó geschreven zijn dat ook Google daar blij van wordt.
Lees wat mensen waarmee ik een samenwerking heb/had van die samenwerking vinden/vonden op mijn website: www.helemaalinstijl.nl

 

 

Print Friendly, PDF & Email
november 7, 2015
Share: